Menu
Menu

IMMUZINC suspension 100 ml

IMMUZINC suspension 100 ml
IMMUZINC suspension 100 ml
Nutriben crecimiento është një qumesht formulë pa vaj palme për foshnja mbi 12 muaj, kur ushqyerja me gji nuk është e mundur ose e pamjaftueshme. Ndihmon zhvillimin e ekuilibruar të bebes. Karakteristika kryesore dalluese e kësaj formule është se ajo përmban koncentrat proteina hirre të pasuruar me alfa-lactalbumin, proteina kryesore në qumështin e gjirit Immuzinc shurup eshte nje Suplement ushqimor per imunitetin me permbajtje Beta Glukan,vitamine C,E,Zinc dhe selen. Rekomandohet perdorimi I 5 ml ne dite.
Kategoria: VITAMINA/SHTESA USHQIMORE Marka: Berko SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
1,690 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Nutriben crecimiento është një qumesht formulë pa vaj palme për foshnja mbi 12 muaj, kur ushqyerja me gji nuk është e mundur ose e pamjaftueshme. Ndihmon zhvillimin e ekuilibruar të bebes. Karakteristika kryesore dalluese e kësaj formule është se ajo përmban koncentrat proteina hirre të pasuruar me alfa-lactalbumin, proteina kryesore në qumështin e gjirit Immuzinc shurup eshte nje Suplement ushqimor per imunitetin me permbajtje Beta Glukan,vitamine C,E,Zinc dhe selen. Rekomandohet perdorimi I 5 ml ne dite.
IMMUZINC suspension 100 ml

IMMUZINC suspension 100 ml

1,690 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet