Menu
Menu

LADIVAL CHILDR SUNS 50+ LF 200 ML

LADIVAL CHILDR SUNS 50+ LF 200 ML
LADIVAL CHILDR SUNS 50+ LF 200 ML
Qumësht kundër diellit me mbrojtje shumë të lartë me spf 50+, për fëmijë. Mbron lëkurën e ndjeshme të fëmijëve dhe bebeve nga rrezet UV dhe dëmeve të tjera në lëkurë të shkaktuara nga dielli. Siguron një ndjeshmëri të këndshme në lëkurë dhe është i përshtatshëm në rast neurodermitis. Përdorimi: Aplikojeni në mënyrë të njëtrajtshme para se të dilni në diell dhe prisni sa te perthithet nga lëkura. Përsëriteni aplikimin rregullisht. Tundeni para përdorimit.
Kategoria: KUJDESI PËR LËKURËN Marka: Stada SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
1,657 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Qumësht kundër diellit me mbrojtje shumë të lartë me spf 50+, për fëmijë. Mbron lëkurën e ndjeshme të fëmijëve dhe bebeve nga rrezet UV dhe dëmeve të tjera në lëkurë të shkaktuara nga dielli. Siguron një ndjeshmëri të këndshme në lëkurë dhe është i përshtatshëm në rast neurodermitis. Përdorimi: Aplikojeni në mënyrë të njëtrajtshme para se të dilni në diell dhe prisni sa te perthithet nga lëkura. Përsëriteni aplikimin rregullisht. Tundeni para përdorimit.
LADIVAL CHILDR SUNS 50+ LF 200 ML

LADIVAL CHILDR SUNS 50+ LF 200 ML

1,657 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet