Menu
Menu

MATCHA CEREMONIAL SUPERFOOD DRASANVI 70G

MATCHA CEREMONIAL SUPERFOOD DRASANVI 70G
MATCHA CEREMONIAL SUPERFOOD DRASANVI 70G
Çaji Matcha është përdorur për mijëvjeçarë në Japoni në ceremonitë popullore të çajit. Eshte nxjerre nga gjethet e çajit të rritura në hije, duke shmangur rrezet e diellit dhe duke stimuluar rritjen e klorofilit. Vetëm sythat më të mira të çajit mblidhen dhe thahen për të krijuar pluhurin e imët të gjelbër të ndritshëm. Ka një aromë unike dhe të veçantë. Sa më e lartë cilësia, aq më e ëmbël dhe më pak aromë. Matcha drasanvi është e nivelit ceremonial, gjithashtu përmban nivele të larta të Antioksidantëve. Çaji Matcha mund të përdoret si një përbërës ushqimor në përgatitjen e shumë pjatave. Perdorimi: Shtoni 1/2 lugë çaji në një gotë me ujë të nxehtë dhe përziejeni derisa të tretet plotësisht. Përdorime të tjera: Shtoni 1 lugë çaji Matcha në smoothie ose në pjata të shumta ëmbëlsirash.
Kategoria: Antioksidant Marka: Drasanvi SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
1,900 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Çaji Matcha është përdorur për mijëvjeçarë në Japoni në ceremonitë popullore të çajit. Eshte nxjerre nga gjethet e çajit të rritura në hije, duke shmangur rrezet e diellit dhe duke stimuluar rritjen e klorofilit. Vetëm sythat më të mira të çajit mblidhen dhe thahen për të krijuar pluhurin e imët të gjelbër të ndritshëm. Ka një aromë unike dhe të veçantë. Sa më e lartë cilësia, aq më e ëmbël dhe më pak aromë. Matcha drasanvi është e nivelit ceremonial, gjithashtu përmban nivele të larta të Antioksidantëve. Çaji Matcha mund të përdoret si një përbërës ushqimor në përgatitjen e shumë pjatave. Perdorimi: Shtoni 1/2 lugë çaji në një gotë me ujë të nxehtë dhe përziejeni derisa të tretet plotësisht. Përdorime të tjera: Shtoni 1 lugë çaji Matcha në smoothie ose në pjata të shumta ëmbëlsirash.
MATCHA CEREMONIAL SUPERFOOD DRASANVI 70G

MATCHA CEREMONIAL SUPERFOOD DRASANVI 70G

1,900 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet