Menu
Menu

Medela Mother's Milk Swing flex

Medela Mother's Milk Swing flex
Dorëzimi falas
Medela Mother's Milk Swing flex
Pompë elektrike gjiri Swing Flex nga marka inovative e foshnjave Medela. Me dizajn te lehtë dhe kompakt. Me pompim te dyfishtë jep më shumë qumësht në më pak kohë. Teknologjia 2-Fazore Expression® imiton ritmin e thithjes natyrale të foshnjave për pompim efikas. Mburojat e gjirit PersonalFit Flex mund të përshtaten sipas formës suaj për rehati individuale dhe rrijedhje të lire të qumështit. Forma e saj ovale mund të kthehet në 360 ° për pozicionim të rehatshëm dhe të personalizuar. Këndi 105 ° ngjesh më pak gjirin dhe lehtëson rrjedhjen e qumështit. Mbron nga tejmbushja dhe parandalon që qumështi juaj i gjirit të hyjë në tub ose monitor. Pa BPA.
Kategoria: NËNA & BEBI Marka: medela SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
23,000 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Pompë elektrike gjiri Swing Flex nga marka inovative e foshnjave Medela. Me dizajn te lehtë dhe kompakt. Me pompim te dyfishtë jep më shumë qumësht në më pak kohë. Teknologjia 2-Fazore Expression® imiton ritmin e thithjes natyrale të foshnjave për pompim efikas. Mburojat e gjirit PersonalFit Flex mund të përshtaten sipas formës suaj për rehati individuale dhe rrijedhje të lire të qumështit. Forma e saj ovale mund të kthehet në 360 ° për pozicionim të rehatshëm dhe të personalizuar. Këndi 105 ° ngjesh më pak gjirin dhe lehtëson rrjedhjen e qumështit. Mbron nga tejmbushja dhe parandalon që qumështi juaj i gjirit të hyjë në tub ose monitor. Pa BPA.
Medela Mother's Milk Swing flex

Medela Mother's Milk Swing flex

23,000 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet