Menu
Menu

Natures Aid Ucalm St John's Wort 300mg 60 Tab

Natures Aid Ucalm St John's Wort 300mg 60 Tab
Ulje
- 10.00%
Natures Aid Ucalm St John's Wort 300mg 60 Tab
Produkt medicinal tradicional bimor ( cdo tabletë e veshur me film përmban 300mg ekstrakt (si ekstrakt i thatë) nga lulebasani) që përdoret për të lehtësuar simptomat e humorit pak të ulët dhe ankthit të lehtë bazuar vetëm në përdorimin tradicional. I përshtatshëm për vegjetarianë dhe veganë. Pa OMGJ, ngjyra artificiale, aromë artificiale, misër, qumësht, laktozë, gluten, grurë, arra, kripë, sojë, niseshte dhe sheqer. Perdorimi: Të rriturit dhe të moshuarit, 2 tableta një herë në ditë. I përshtatshëm për këdo mbi moshën 18 vjeç.
Kategoria: VITAMINA/SHTESA USHQIMORE Marka: Natures Aid SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
1,530 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër: 1,700 ALL
Ti kursen: 170 ALL
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Produkt medicinal tradicional bimor ( cdo tabletë e veshur me film përmban 300mg ekstrakt (si ekstrakt i thatë) nga lulebasani) që përdoret për të lehtësuar simptomat e humorit pak të ulët dhe ankthit të lehtë bazuar vetëm në përdorimin tradicional. I përshtatshëm për vegjetarianë dhe veganë. Pa OMGJ, ngjyra artificiale, aromë artificiale, misër, qumësht, laktozë, gluten, grurë, arra, kripë, sojë, niseshte dhe sheqer. Perdorimi: Të rriturit dhe të moshuarit, 2 tableta një herë në ditë. I përshtatshëm për këdo mbi moshën 18 vjeç.
Natures Aid Ucalm St John's Wort 300mg 60 Tab

Natures Aid Ucalm St John's Wort 300mg 60 Tab

1,530 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër: 1,700 ALL
Ti kursen: 170 ALL
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet