Menu
Menu

Natures Aid Vitamin B Complex 50 + Vitamin C High Potency - Tablets 30

Natures Aid Vitamin B Complex 50 + Vitamin C High Potency - Tablets 30
Ulje
- 10.00%
Natures Aid Vitamin B Complex 50 + Vitamin C High Potency - Tablets 30

Kombinim i ekuilibruar i vitaminave B( vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina B5, vitamina B6, vitamina B7, vitamina B9, vitamina B12) dhe vitamines C. Me rol te rendesishem në zvogëlimin e lodhjes, funksionimin normal të sistemit nervor, formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut. I përshtatshëm për vegjetarianë. Pa OMGJ, ngjyra artificiale, aromë artificiale, misër, qumësht, laktozë, gluten, grurë, arra, kripë, sojë, niseshte dhe sheqer.

Kategoria: Vitamina B Marka: Natures Aid SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
1,350 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër: 1,500 ALL
Ti kursen: 150 ALL
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)

Kombinim i ekuilibruar i vitaminave B( vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina B5, vitamina B6, vitamina B7, vitamina B9, vitamina B12) dhe vitamines C. Me rol te rendesishem në zvogëlimin e lodhjes, funksionimin normal të sistemit nervor, formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut. I përshtatshëm për vegjetarianë. Pa OMGJ, ngjyra artificiale, aromë artificiale, misër, qumësht, laktozë, gluten, grurë, arra, kripë, sojë, niseshte dhe sheqer.

Natures Aid Vitamin B Complex 50 + Vitamin C High Potency - Tablets 30

Natures Aid Vitamin B Complex 50 + Vitamin C High Potency - Tablets 30

1,350 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër: 1,500 ALL
Ti kursen: 150 ALL
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet