Menu
Menu

Natures Aid Vitamin D3 5000iu 60 tab

Natures Aid Vitamin D3 5000iu 60 tab
Ulje
- 10.00%
Natures Aid Vitamin D3 5000iu 60 tab
Vitamina D është një lëndë ushqyese e tretshme në yndyrë e cila mbështet trupin tuaj në shumë mënyra. Luan rol te rendesishem në përthithjen dhe përdorimin e duhur të kalciumit, ne mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm. Zvogëlon rrezikun e rënies të shoqëruar me paqëndrueshmëri posturale dhe dobësi të muskujve. Rënia është një faktor kryesor rreziku për frakturat e kockave midis burrave dhe grave mbi moshën 60 vjeç. Gjithashtu ndihmon në mbështetjen e funksionit normal të muskujve dhe kontribuon në një sistem të shëndetshëm imunitar. I përshtatshëm për vegjetarianë. Pa OMGJ, ngjyra artificiale, aromë artificiale, misër, qumësht, laktozë, gluten, grurë, arra, kripë, sojë, niseshte dhe sheqer. Perdorimi: 1 tabletë në ditë me ushqim.
Kategoria: Kocka dhe Artikulacione Marka: Natures Aid SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
2,250 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër: 2,500 ALL
Ti kursen: 250 ALL
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Vitamina D është një lëndë ushqyese e tretshme në yndyrë e cila mbështet trupin tuaj në shumë mënyra. Luan rol te rendesishem në përthithjen dhe përdorimin e duhur të kalciumit, ne mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm. Zvogëlon rrezikun e rënies të shoqëruar me paqëndrueshmëri posturale dhe dobësi të muskujve. Rënia është një faktor kryesor rreziku për frakturat e kockave midis burrave dhe grave mbi moshën 60 vjeç. Gjithashtu ndihmon në mbështetjen e funksionit normal të muskujve dhe kontribuon në një sistem të shëndetshëm imunitar. I përshtatshëm për vegjetarianë. Pa OMGJ, ngjyra artificiale, aromë artificiale, misër, qumësht, laktozë, gluten, grurë, arra, kripë, sojë, niseshte dhe sheqer. Perdorimi: 1 tabletë në ditë me ushqim.
Natures Aid Vitamin D3 5000iu 60 tab

Natures Aid Vitamin D3 5000iu 60 tab

2,250 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër: 2,500 ALL
Ti kursen: 250 ALL
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet