Menu
Menu

Sensodyne Advanced Clean Toothpaste 75ml

Sensodyne Advanced Clean Toothpaste 75ml
Sensodyne Advanced Clean Toothpaste 75ml
Pasta e dhëmbëve Advance Clean është një risi nga linja e produkteve të higjienës orale të Sensodyne. E provuar klinikisht, kjo pastë lehtëson dhimbjen e shkaktuar nga mbindjeshmëria e dhëmbëve, pastron dhëmbët dhe siguron një ndjenjë freskie të qëndrueshme.
Kategoria: KUJDESI VETJAK Marka: Sensodyne SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
450 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Pasta e dhëmbëve Advance Clean është një risi nga linja e produkteve të higjienës orale të Sensodyne. E provuar klinikisht, kjo pastë lehtëson dhimbjen e shkaktuar nga mbindjeshmëria e dhëmbëve, pastron dhëmbët dhe siguron një ndjenjë freskie të qëndrueshme.
Sensodyne Advanced Clean Toothpaste 75ml

Sensodyne Advanced Clean Toothpaste 75ml

450 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet