Menu
Menu

Sensodyne Fluorid Toothpaste 75ml

Sensodyne Fluorid Toothpaste 75ml
Sensodyne Fluorid Toothpaste 75ml

Pasta e dhëmbëve Sensodyne Fluoride siguron kujdes të plotë për dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve. Pastron dhëmbët nga pllakat bakteriale dhe mbetjet e ushqimit duke parandaluar formimin e kariesit. Zvogëlon ndjeshmërinë e dhëmbëve. Mban frymën të freskët. Perdorimi: Pastroni dhëmbët të paktën dy herë në ditë me një furçë dhëmbësh cilësore. Shpëlajeni gojën tërësisht.

Kategoria: KUJDESI VETJAK Marka: Sensodyne SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
520 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)

Pasta e dhëmbëve Sensodyne Fluoride siguron kujdes të plotë për dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve. Pastron dhëmbët nga pllakat bakteriale dhe mbetjet e ushqimit duke parandaluar formimin e kariesit. Zvogëlon ndjeshmërinë e dhëmbëve. Mban frymën të freskët. Perdorimi: Pastroni dhëmbët të paktën dy herë në ditë me një furçë dhëmbësh cilësore. Shpëlajeni gojën tërësisht.

Sensodyne Fluorid Toothpaste 75ml

Sensodyne Fluorid Toothpaste 75ml

520 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet