Menu
Menu

Sensodyne Pronamel Toothpaste 75 ml

Sensodyne Pronamel Toothpaste 75 ml
Sensodyne Pronamel Toothpaste 75 ml

Formuluar posaçërisht për të mbrojtur dhëmbët nga erozioni i shkaktuar nga aciditeti i shtuar. Forcon në mënyrë aktive smaltin e dobësuar dhe siguron mbrojtje efektive të kavitetit oral. Me arome mente ndihmon në freskimin e frymëmarrjes.

Kategoria: KUJDESI VETJAK Marka: Sensodyne SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
520 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)

Formuluar posaçërisht për të mbrojtur dhëmbët nga erozioni i shkaktuar nga aciditeti i shtuar. Forcon në mënyrë aktive smaltin e dobësuar dhe siguron mbrojtje efektive të kavitetit oral. Me arome mente ndihmon në freskimin e frymëmarrjes.

Sensodyne Pronamel Toothpaste 75 ml

Sensodyne Pronamel Toothpaste 75 ml

520 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet