Menu
Menu

Sensodyne Rapid Relief Toothpaste 75ml

Sensodyne Rapid Relief Toothpaste 75ml
Sensodyne Rapid Relief Toothpaste 75ml

Sensodyne Rapid Relief lehtëson dhimbjen e mbindjeshmërisë në vetëm 60 sekonda. Formula e saj unike krijon një pengesë mbi zonat e ndjeshme të dhëmbëve. Siguron lehtësim në çast dhe ndërton mbrojtje të vazhdueshme me çdo larje, ndërsa zbardh gjithashtu smaltin dhe parandalon shfaqjen e njollave.

Kategoria: KUJDESI VETJAK Marka: Sensodyne SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
520 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)

Sensodyne Rapid Relief lehtëson dhimbjen e mbindjeshmërisë në vetëm 60 sekonda. Formula e saj unike krijon një pengesë mbi zonat e ndjeshme të dhëmbëve. Siguron lehtësim në çast dhe ndërton mbrojtje të vazhdueshme me çdo larje, ndërsa zbardh gjithashtu smaltin dhe parandalon shfaqjen e njollave.

Sensodyne Rapid Relief Toothpaste 75ml

Sensodyne Rapid Relief Toothpaste 75ml

520 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet