Menu
Menu

VICHY STRESS RESIST 50ML ANTIDJERSE 50

VICHY STRESS RESIST 50ML ANTIDJERSE 50
VICHY STRESS RESIST 50ML ANTIDJERSE 50
Deodorant ultra-tolerant me lekuren, ideal për burra dhe gra që përjetojnë djersitje të fortë. I pasur me përbërës aktivë anti-djersitës, minerale ultra-absorbuese dhe Perspicalm. Ndihmon në rregullimin e nxehtësisë dhe djersitjes gjatë stresit, ndiheni të freskët, të sigurt dhe të mbrojtur.
Kategoria: KUJDESI PËR LËKURËN Marka: Vichy SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
1,800 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Deodorant ultra-tolerant me lekuren, ideal për burra dhe gra që përjetojnë djersitje të fortë. I pasur me përbërës aktivë anti-djersitës, minerale ultra-absorbuese dhe Perspicalm. Ndihmon në rregullimin e nxehtësisë dhe djersitjes gjatë stresit, ndiheni të freskët, të sigurt dhe të mbrojtur.
VICHY STRESS RESIST 50ML ANTIDJERSE 50

VICHY STRESS RESIST 50ML ANTIDJERSE 50

1,800 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet