Menu
Menu

VITABIOTICS WELLMAN CONCEPTION X 30 TAB

VITABIOTICS WELLMAN CONCEPTION X 30 TAB
Dorëzimi falas
VITABIOTICS WELLMAN CONCEPTION X 30 TAB
Formuluar me nutrientët specifik, përfshirë zinkun, ndihmojnë në riprodhimin dhe fertilitetin normal të burrave. Ndihmon në ruajtjen e qelizave nga stresi oksidativ, faktor I rëndësishëm ky duke marrë parasysh se sperma ka tendencë të lartë për tu dëmtuar nga radikalet e lira. Kontribuon ne rregullimin e aktivitetit hormonal dhe të spermatogjenezës. Ndihmon për një shëndet dhe mirëqënie të përgjithshme.
Kategoria: Multivitamina Marka: Vitabiotics SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
4,000 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Formuluar me nutrientët specifik, përfshirë zinkun, ndihmojnë në riprodhimin dhe fertilitetin normal të burrave. Ndihmon në ruajtjen e qelizave nga stresi oksidativ, faktor I rëndësishëm ky duke marrë parasysh se sperma ka tendencë të lartë për tu dëmtuar nga radikalet e lira. Kontribuon ne rregullimin e aktivitetit hormonal dhe të spermatogjenezës. Ndihmon për një shëndet dhe mirëqënie të përgjithshme.
VITABIOTICS WELLMAN CONCEPTION X 30 TAB

VITABIOTICS WELLMAN CONCEPTION X 30 TAB

4,000 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet