Menu
Menu

VITABIOTICS WELLTEEN HER PLUS X56 TAB

VITABIOTICS WELLTEEN HER PLUS X56 TAB
VITABIOTICS WELLTEEN HER PLUS X56 TAB
Mbështetje nutricionale e avancuar për adoleshentët. Pasuron dietën me vitaminat dhe mineralet e duhura për një zhvillim të shëndetshëm. Rregullon aktivitetin hormonal. Furnizon gjakun me hekur. I rëndesishëm tek vajzat vecanërisht gjatë ciklit menstrual. Ndihmon funksionin e trurit dhe shikimin falë kapsulave omega-3. Përforcon sistemin imunitar. Ndihmon në clirimin e energjisë dhe reduktimin e lodhjes. Përforcon shëndetin e kockës. Përdorimi: Një tabletë dhe një kapsulë në ditë me vaktin kryesor. Gëlltitet me ujë ose një pije të ftohtë. Të mos përtypet.
Kategoria: Multivitamina Marka: Vitabiotics SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
2,500 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Mbështetje nutricionale e avancuar për adoleshentët. Pasuron dietën me vitaminat dhe mineralet e duhura për një zhvillim të shëndetshëm. Rregullon aktivitetin hormonal. Furnizon gjakun me hekur. I rëndesishëm tek vajzat vecanërisht gjatë ciklit menstrual. Ndihmon funksionin e trurit dhe shikimin falë kapsulave omega-3. Përforcon sistemin imunitar. Ndihmon në clirimin e energjisë dhe reduktimin e lodhjes. Përforcon shëndetin e kockës. Përdorimi: Një tabletë dhe një kapsulë në ditë me vaktin kryesor. Gëlltitet me ujë ose një pije të ftohtë. Të mos përtypet.
VITABIOTICS WELLTEEN HER PLUS X56 TAB

VITABIOTICS WELLTEEN HER PLUS X56 TAB

2,500 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet