Menu
Menu

Vitamin C 500 Mg + Zinc + D3 Direct * 20 Bust

Vitamin C 500 Mg + Zinc + D3 Direct * 20 Bust
Vitamin C 500 Mg + Zinc + D3 Direct * 20 Bust
Shtesë ushqimore me përmbajtje zinku dhe vitaminë C. Me rol në rritjen e sistemit imunitar, redukton lodhjen dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ. Përdorimi: Rekomandohet një bustinë në ditë, konsumohet direkt pa ujë.
Kategoria: VITAMINA/SHTESA USHQIMORE Marka: Pharma Nova SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
1,000 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Shtesë ushqimore me përmbajtje zinku dhe vitaminë C. Me rol në rritjen e sistemit imunitar, redukton lodhjen dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ. Përdorimi: Rekomandohet një bustinë në ditë, konsumohet direkt pa ujë.
Vitamin C 500 Mg + Zinc + D3 Direct * 20 Bust

Vitamin C 500 Mg + Zinc + D3 Direct * 20 Bust

1,000 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet