Menu
Menu

WEE BABY FRUIT SIEVE

WEE BABY FRUIT SIEVE
WEE BABY FRUIT SIEVE
Sita e frutave Wee eshte zgjidhja ideale per foshnjat qe akoma nuk mund te hane frutat dhe perime te grira. Koka e silikonit me vrima lejon femijen te thithe ushqimin e vendosur ne te pa lejuar gelltitjen e copave te medha. E dizenjuar me doreze ergonomike qe mbahet lehte nga femija, nje sistem mbylljeje te sigurt qe nuk lejon ushqimin te dali jashte. Mund te sterilizohet lehtesisht. Pa BPA, prodhuar sipas standardeve të FDA.Kujdes: Kontrolloni paketimin para perdorimit. Mos e perdorni ate nese ka demtime.
Kategoria: NËNA & BEBI Marka: Weebaby SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
600 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Sita e frutave Wee eshte zgjidhja ideale per foshnjat qe akoma nuk mund te hane frutat dhe perime te grira. Koka e silikonit me vrima lejon femijen te thithe ushqimin e vendosur ne te pa lejuar gelltitjen e copave te medha. E dizenjuar me doreze ergonomike qe mbahet lehte nga femija, nje sistem mbylljeje te sigurt qe nuk lejon ushqimin te dali jashte. Mund te sterilizohet lehtesisht. Pa BPA, prodhuar sipas standardeve të FDA.Kujdes: Kontrolloni paketimin para perdorimit. Mos e perdorni ate nese ka demtime.
WEE BABY FRUIT SIEVE

WEE BABY FRUIT SIEVE

600 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet