Menu
Menu

Yanola Iron x 30tab

Yanola Iron x 30tab
Yanola Iron x 30tab
Shtese ushqimore e pasur ne hekur, acid folik, vitamina dhe minerale. E indikuar ne: Shtatzëni, Probleme menstruale, Sëmundje te veshkave, Kimioterapi, Probleme gastrointestinale (ulçera, hemorroide, gastriti & kanceri), Lindjen e fëmijës dhe hemorragji pas lindjes. Perberesit: hekur(18mg), acid folik(400mcg), zink(11mg), baker(900mcg), molbiden(45mcg), spiruline(20mg), vitamin B1(1.2mg), vitamin B2(1.3mg), vitamin B6(1.3mg), vitamin B12(2.4mcg), vitamin C(75mg). Perdorimi: 1 tablete ne dite 1 ore larg ushqimit.
Kategoria: VITAMINA/SHTESA USHQIMORE Marka: Yanola SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
2,200 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Shtese ushqimore e pasur ne hekur, acid folik, vitamina dhe minerale. E indikuar ne: Shtatzëni, Probleme menstruale, Sëmundje te veshkave, Kimioterapi, Probleme gastrointestinale (ulçera, hemorroide, gastriti & kanceri), Lindjen e fëmijës dhe hemorragji pas lindjes. Perberesit: hekur(18mg), acid folik(400mcg), zink(11mg), baker(900mcg), molbiden(45mcg), spiruline(20mg), vitamin B1(1.2mg), vitamin B2(1.3mg), vitamin B6(1.3mg), vitamin B12(2.4mcg), vitamin C(75mg). Perdorimi: 1 tablete ne dite 1 ore larg ushqimit.
Yanola Iron x 30tab

Yanola Iron x 30tab

2,200 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet