Menu
Menu

ZEFIMAR GOLA SPRAY

ZEFIMAR GOLA SPRAY
ZEFIMAR GOLA SPRAY
Spraj kunder irritimit dhe mbrojtjes së fytit. Gjen përdorim në trajtimin e : tonsiliteve, faringiteve dhe laringiteve. Me veprim analgjezik dhe anti-inflamator në sajë të ekstraktit të mjaltit, sodium hyaluronate, mentol dhe mallow. Me veprim antimikrobik në sajë të krameria, lactoferin, propolis dhe veprim mbrojtës në sajë të Echinacea dhe Beta-Glucan. Përdorimi: për fëmijët nga 3-6 vjeç përdoret 2 spraj 3 herë në ditë, ndërsa për fëmijët mbi 6 vjeç dhe të rriturit përdoret 3 spraj 4 herë në ditë.
Kategoria: Adult Marka: Shedir pharma SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
1,370 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Spraj kunder irritimit dhe mbrojtjes së fytit. Gjen përdorim në trajtimin e : tonsiliteve, faringiteve dhe laringiteve. Me veprim analgjezik dhe anti-inflamator në sajë të ekstraktit të mjaltit, sodium hyaluronate, mentol dhe mallow. Me veprim antimikrobik në sajë të krameria, lactoferin, propolis dhe veprim mbrojtës në sajë të Echinacea dhe Beta-Glucan. Përdorimi: për fëmijët nga 3-6 vjeç përdoret 2 spraj 3 herë në ditë, ndërsa për fëmijët mbi 6 vjeç dhe të rriturit përdoret 3 spraj 4 herë në ditë.
ZEFIMAR GOLA SPRAY

ZEFIMAR GOLA SPRAY

1,370 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet