Menu
Menu

ZETA VITAL 10 ML * 10FL (VIT C+B1+B2+B3+B6+B12+ACID FOLIK)

ZETA VITAL 10 ML * 10FL (VIT C+B1+B2+B3+B6+B12+ACID FOLIK)
ZETA VITAL 10 ML * 10FL (VIT C+B1+B2+B3+B6+B12+ACID FOLIK)
Shtesë ushqimore, me bazë laktoferrine, zinku dhe vitaminash. Luan rol në funksionimin normal të sistemit imunitar. Përdorimi: Të rriturit mund të marrin 1-2 flakonçina në ditë, larg ushqimit, ndërsa fëmijët 1 flakonçinë në ditë. Nuk permban gluten. Perberesit: Kolagjen detar i hidrolizuar(200 mg), Silicë(20 mg), Bioflavonoide(15 mg), Co-Q10(10 mg), Ekstrakt farë rrushi(15 mg), L-metioninë(30 mg), L-Cisteine (30 mg), Betakaroten( 2 mg), Vitamina D (si D3 400 IU)10 µg, Vitamina E(40 mg), Vitaminë C(80 mg), Tiamin (Vitamina B1)8 mg, Riboflavin (Vitamina B2)4 mg, Niacin (Vitamina B3)18 mg, Vitamina B6(8 mg), Acid folik(400 µg), Vitamina B12(20 μg), Biotina(150 μg), Acid pantotenik(40 mg), Kalcium(400 mg), Magnez(75 mg), Hekur(14 mg), Zink(15 mg), Baker(1000 μg), Mangan(0,5 mg), Selen(100 μg), Krom(40 µg), Jod150 μg.
Kategoria: VITAMINA/SHTESA USHQIMORE Marka: Erbozeta SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
1,660 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Shtesë ushqimore, me bazë laktoferrine, zinku dhe vitaminash. Luan rol në funksionimin normal të sistemit imunitar. Përdorimi: Të rriturit mund të marrin 1-2 flakonçina në ditë, larg ushqimit, ndërsa fëmijët 1 flakonçinë në ditë. Nuk permban gluten. Perberesit: Kolagjen detar i hidrolizuar(200 mg), Silicë(20 mg), Bioflavonoide(15 mg), Co-Q10(10 mg), Ekstrakt farë rrushi(15 mg), L-metioninë(30 mg), L-Cisteine (30 mg), Betakaroten( 2 mg), Vitamina D (si D3 400 IU)10 µg, Vitamina E(40 mg), Vitaminë C(80 mg), Tiamin (Vitamina B1)8 mg, Riboflavin (Vitamina B2)4 mg, Niacin (Vitamina B3)18 mg, Vitamina B6(8 mg), Acid folik(400 µg), Vitamina B12(20 μg), Biotina(150 μg), Acid pantotenik(40 mg), Kalcium(400 mg), Magnez(75 mg), Hekur(14 mg), Zink(15 mg), Baker(1000 μg), Mangan(0,5 mg), Selen(100 μg), Krom(40 µg), Jod150 μg.
ZETA VITAL 10 ML * 10FL (VIT C+B1+B2+B3+B6+B12+ACID FOLIK)

ZETA VITAL 10 ML * 10FL (VIT C+B1+B2+B3+B6+B12+ACID FOLIK)

1,660 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet