Loading...
caj_uve_mix_20_bustina_good_nature_produkt_bimor_farmavitta
0 përshtypje

CAJ UVE MIX *20BUS

Caj me veti të forta uro-antiseptike, antibakteriale, anti-inflamatore dhe diuretike. Bimët përmirësojnë qarkullimin, rritin sekretimin e urinës … Lexo më shumë
200 lekë njësi
Kodi: 5310001223175
Caj me veti të forta uro-antiseptike, antibakteriale, anti-inflamatore dhe diuretike. Bimët përmirësojnë qarkullimin, rritin sekretimin e urinës dhe për shkak të vetive të forta antibakteriale, përmirësojnë kushte të caktuara tipike për infeksione të traktit urinar. Rekomandohet përdorimi afatgjatë i përzierjes së çajit "Uve mix" (2 deri në 3 javë).
Markë:
Good Nature

Specifikime

Kuti x 20 bustina
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu