Loading...
cartinorm_d3_1500mg_60_tab_shtese_ushqimore_farmavitta
0 përshtypje

CARTInorm + d3 1500 mg * 60 tab

Shtesë ushqimore me qëllim mjekësor, që përmban vitaminë D3, C, kalçium, mangan, glukozaminë dhe sulfat kondroitine. Rekomandohet për nevoja … Lexo më shumë
2 330 lekë njësi
Kodi: 5999881267846
Shtesë ushqimore me qëllim mjekësor, që përmban vitaminë D3, C, kalçium, mangan, glukozaminë dhe sulfat kondroitine. Rekomandohet për nevoja të veçanta ushqimore që vijnë si pasojë e problemeve të nyjeve dhe artikulacioneve ose si pasojë e gjendjeve jo të mira të kockave dhe muskujve. Përdorimi: Të rriturit - 2 tableta në ditë, me një sasi të mjaftueshme uji. Përdorimi për të paktën 3 muaj është i këshillueshëm. Kujdes! Ky produkt nuk këshillohet të përdoret gjatë shtatzanisë dhe laktacionit.
Markë:
Goodwill Pharma

Specifikime

Kuti x 60 tab
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu