Loading...
eunova_duo_protect_d3__k2_x_30_cap_vitamina_shtesa_ushqimore_vitamina_d_-14133532
0 përshtypje

EUNOVA DUO PROTECT D3+K2*30CAP

Suplement ushqimor, kombinim i vitamines D3 2000 ui me K2 80mcg, per nje funksionim normal te muskujve, sistemit imunitar dhe atij kockor. Vitamina K2 … Lexo më shumë
1 550 lekë njësi
Kodi: -14133532
Suplement ushqimor, kombinim i vitamines D3 2000 ui me K2 80mcg, per nje funksionim normal te muskujve, sistemit imunitar dhe atij kockor. Vitamina K2 ploteson efektet pozitive te vitamines d3 duke rritur perthithjen e kalciumit dhe proteinave themelore ne mirembajtjen e kockave. Eunova D3K2 ploteson dozen e nevojshme ditore.
Markë:
Stada

Specifikime

Kuti x 30 caps
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu