Loading...
holland_and_barrett_folic_acid_400ug_with_vitamin_d_10ug_90_tablets_shtesa_ushqimore_5017174012895
5 5 1 Product
1 përshtypje

Holland and Barrett Folic Acid 400ug with Vitamin D 10ug 90 Tablets

Acidi Folik Holland & Barrett 400μg me Vitaminë D 10μg është krijuar për mbështetje ushqyese gjatë shtatëzanisë. Rekomandohet që gratë në … Lexo më shumë
-20%
1 600 lekë1 280 lekë njësi
Kodi: 5017174012895
Acidi Folik Holland & Barrett 400μg me Vitaminë D 10μg është krijuar për mbështetje ushqyese gjatë shtatëzanisë. Rekomandohet që gratë në moshë të lindjes së fëmijëve të marrin të paktën 400μg (400mcg) acid folik në ditë, një muaj para konceptimit dhe të vazhdojnë ta marrin atë deri në muajin e 3-të të shtatzënisë për të rritur sasine e folatit të nënës. Niveli i ulët i folatit të nënës është një faktor rreziku në zhvillimin e defekteve të tubit nervor në fetusin në zhvillim. Acidi folik mbështet formimin normal të gjakut, funksionin normal te sistemit imunitar, ndarjen normale te qelizave dhe kontribuon në zvogëlimin e lodhjes. I përshtatshëm për vegjetarianë.
Markë:
Holland & Barrett

Specifikime

shishex90tb
Lista e përshtypjeve:
5 1 5
%V-07-21 %+0000:23
Kisha kerkuar paaafund per kombinimin D3 dhe Acid Folik per 3muajt e parë të shtatëzanis dhe vetem Holland &Barrett kishte një të till ! Eshte kombinim perfekt per mua dhe bebin timë !
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu