Loading...
holland__barrett_baby_vitamin_d3_drops_vitamina_5017174437070
0 përshtypje

Holland & Barrett Baby Vitamin D3 Drops

Shtese ushqimore me vitamine D, ne forme te lengshme pa arome, e pershtatshme per foshnja 0 deri ne 12muaj. Vitamina D kontribuon në mirëmbajtjen e … Lexo më shumë
-20%
1 300 lekë1 040 lekë njësi
Kodi: 5017174437070
Shtese ushqimore me vitamine D, ne forme te lengshme pa arome, e pershtatshme per foshnja 0 deri ne 12muaj. Vitamina D kontribuon në mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve normal, e cila është e nevojshme në rritjen dhe zhvillimin e fëmijëve. Nuk ka ngjyrues artificiale, aromë ose konservantë. Pa sheqer, ëmbëlsues ose kripë. Pa misër. Pa maja. Perdorimi: 0-6 muaj: 3 pika në ditë; 6 - 12 muaj: 5 pika në ditë. Tërhiqni lëngun në pikatore dhe shpërndani me kujdes pikat direkt në gojë.
Markë:
Holland & Barrett

Specifikime

Flakon 30 ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu