Loading...
holland__barrett_calcium_magnesium__zinc_100_caps_vitamina_5017174042908
5 5 2 Product
2 përshtypje

Holland & Barrett Calcium Magnesium & Zinc 100 Caps

Kombinim sinergjik i tre mineraleve thelbësorë: kalcium, magnez dhe zink. Me rol në mirëmbajtjen e funksionit normal të kockave dhe muskujve. Mb … Lexo më shumë
2 000 lekë njësi
Kodi: 5017174042908
Kombinim sinergjik i tre mineraleve thelbësorë: kalcium, magnez dhe zink. Me rol në mirëmbajtjen e funksionit normal të kockave dhe muskujve. Mbështetin shendetin e flokëve, lëkurës dhe thonjve, shëndetin e syve, forcojne sistemin imunitar dhe reduktojne lodhjen. Kontribuojne ne riperteritjen e energjise dhe ne funksionimin e sistemit nervor dhe muskular. I përshtatshëm për veganë dhe vegjetarianë.
Markë:
Holland & Barrett

Specifikime

shishex100caps
Lista e përshtypjeve:
5 1 5
%V-07-20 %+0000:22
Suplement shume i dobishem. Me nje formulim te tille mund te marrim sasite e duhura ditore te kalciumit, magnezit dhe zinkut. Mbeshtetje shume e madhe per sistemin tone kockor, nervor dhe imunitar. Must have! ☺️
5 1 5
%V-07-21 %+0000:37
Rezultat i menjehershem. E rekomandoj
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu