Loading...
holland__barrett_complete_b_vitamin_b_-_complex_vitamina_dhe_shtesa_ushqimore_5017174361153
5 5 1 Product
1 përshtypje

Holland & Barrett Complete B Vitamin B- complex

Kombinim i vitaminave B: tiamin (vitaminë B1), riboflavinë (vitaminë B2), niacinë (vitaminë B3), acid pantotenik, vitaminë B6, biotinë (vitamin … Lexo më shumë
850 lekë njësi
Kodi: 5017174361153
Kombinim i vitaminave B: tiamin (vitaminë B1), riboflavinë (vitaminë B2), niacinë (vitaminë B3), acid pantotenik, vitaminë B6, biotinë (vitaminë B7), acid folik dhe vitaminë B12. Me rol në funksionimin e mirë të sistemit kardiak dhe nervor, në metabolizmin normal të prodhimit të energjisë në organizëm, redukton lodhjen dhe këputjen si dhe forcon sistemin imunitar. Përdorimi: Të merren dy tableta në ditë, rekomandohen pas ushqimit.
Markë:
Holland & Barrett

Specifikime

Lista e përshtypjeve:
5 1 5
%V-07-19 %+0000:09
Suplement fantastik per periudha te ngarkuara dhe me lodhje ekstreme,plotesisht e kenaqur me perdorimin e ketij produkti, tashme prej muajsh, i pa ndashem per mua dhe familjen time.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu