Loading...
holland__barrett_cranberry_fruit_extract_with_vitamin_c__e_vitamina_5017174043608
5 5 2 Product
2 përshtypje

Holland&Barrett Cranberry Fruit Extract 100tab

Shtese ushqimore me ekstrakte të boronicës, me përmbajtje te larte te vitaminës C dhe vitaminës E. Me rol te rendesishem në mbështetjen e funks … Lexo më shumë
1 250 lekë njësi
Kodi: 5017174043608
Shtese ushqimore me ekstrakte të boronicës, me përmbajtje te larte te vitaminës C dhe vitaminës E. Me rol te rendesishem në mbështetjen e funksionit normal të sistemit imunitar si dhe ne parandalimin e infeksioneve te traktit urinar. Pa sheqer. I përshtatshëm për veganë dhe vegjetarianë.
Markë:
Holland & Barrett

Specifikime

shishex100tb
Lista e përshtypjeve:
5 1 5
%V-07-21 %+0000:32
Eshte zgjidhja me e mirë per infeksionet urinare sidomos per ne qe nuk duam te marrim asnjeher antibiotik , te zgjidh pune .
5 1 5
%V-07-21 %+0000:31
Rezultat i menjehershem pa qene i domosdoshem perdorimi i antibiotikeve.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu