Loading...
holland__barrett_magnesium_with_zinc_100_tab_5017174126509
5 5 1 Product
1 përshtypje

Holland & Barrett Magnesium With Zinc 100tab

Kombinim i mineraleve thelbësore magnez dhe zink. Me rol te rendesishem në mirëmbajtjen e sistemit kockor dhe zvogëlimin e lodhjes, në funksionim … Lexo më shumë
-20%
1 300 lekë1 040 lekë njësi
Kodi: 5017174126509
Kombinim i mineraleve thelbësore magnez dhe zink. Me rol te rendesishem në mirëmbajtjen e sistemit kockor dhe zvogëlimin e lodhjes, në funksionimin normal të sistemit imunitar, pjellorinë si dhe në procesin e ndarjes së qelizave. I përshtatshëm për vegjetarianë dhe veganë. Perdorimi: 2 tableta ne dite gjate vakteve.
Markë:
Holland & Barrett

Specifikime

shishex100tb
Lista e përshtypjeve:
5 1 5
%V-07-21 %+0000:42
Per nje metabolizem energjik dhe sistemin imunitar te normalizuar gjithashtu kontribuon ne funksionimin normal te sistemit nervor ,keshtu qe nje arsye me teper te perdorur nje kombinimte tille me nje feedback pozitiv
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu