Loading...
holland__barrett_hair_skin_nails_5017174075807
5 5 2 Product
2 përshtypje

Holland & Barrett Skin Hair And Nails Formula 60 Cap

Suplement ushqimor i pasur me 27 përbërës kryesor, për të ruajtur të shëndetshëm flokët, lëkurën dhe thonjtë. Perberesit: Vitamin A 1500 … Lexo më shumë
-20%
1 850 lekë1 480 lekë njësi
Kodi: 5017174075807
Suplement ushqimor i pasur me 27 përbërës kryesor, për të ruajtur të shëndetshëm flokët, lëkurën dhe thonjtë. Perberesit: Vitamin A 1500μg, Vitamin D 2.5μg (100 I.U.), Vitamin E 10.07mg , Vitamin C 60mg, Thiamin (Vitamin B1) 5mg, Riboflavin(Vitamin B2) 5mg, Niacin 25mg, Pantothenic Acid 15mg,Vitamin B6 5mg, Vitamin B12 8μg, Folic Acid 200μg,Biotin 200μg,kalcium 834mg, Iodine 112.5μg, Iron 3mg, Magnesium 100mg,Manganese 5mg , Phosphorus 330mg,Selenium 12μg Zinc 7.5mg, Betaine Hydrochloride 25mg, Choline Bitartrate 75mg, Citrus Bioflavonoids 25mg , Inositol 30mg, ABA 25mg, RNA 30mg, Rutin 12.5mg ,Rosehip. Perdorimi: 3 tableta ne dite.
Markë:
Holland & Barrett

Specifikime

shishex60caps
Lista e përshtypjeve:
5 1 5
%V-07-20 %+0000:42
Produkt shume i efektshem ☺️ Floket e mi jane me te forte dhe rriten me shpejt, gjithashtu thonj me te qendrueshem dhe lekure me e paster.
5 1 5
%V-07-21 %+0000:25
E bleva kete produkt dhe me uljen qe aplikoni dhe jam shume e kenaqur me rezultatin, floket nuk me keputen & po me forcohen dhe thonjte gjithashtu.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu