Loading...
ironorm_ironvitamina_25_caps_shtese_ushqimore_farmavitta
0 përshtypje

IRONORM IRON+ VITAMINA CAPSULE

Suplement ushqimor me permbajtje hekuri, acidi folik, vitaminë B1, B2, C dhe nikotinamid. Me perberes te tjere: vaj vegjetal, përzierje yndyrore, le … Lexo më shumë
1 060 lekë njësi
Kodi: 5034593000500
Suplement ushqimor me permbajtje hekuri, acidi folik, vitaminë B1, B2, C dhe nikotinamid. Me perberes te tjere: vaj vegjetal, përzierje yndyrore, lecitine, xhelatinë, glicerinë, tretësirë ​​sorbitol, sorbat kaliumi, oksid hekuri te zi, karminë e kuqe, oksid hekuri i verdhë, dioksid titaniumi. Perdorimi: Si shtesë ushqimore te gratë shtatëzana dhe ato që dëshirojnë të mbeten shtatëzanë. Doza e keshilluar: 1 kapsule ne dite gjate ngreies. Ne trajtimin e pamjaftueshmërisë së hekurit, anemisë dhe mungesës se vitaminave. Doza e keshilluar: 3 herë në ditë nga një kapsulë gjate ngrenies.
Markë:
Wallace

Specifikime

Kuti x 25 caps
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu