Loading...
magnetrans_375gr_20_bustina_farmavitta
0 përshtypje

MAGNETRANS 375GR * 20 BUSTINA

Bustinat e Magnetrans përdoren për të reduktuar lodhjen, për një veprim energjetik, funksionim të mirë të sistemit nervor, muskujve si dhe pë … Lexo më shumë
1 000 lekë njësi
Kodi: 4011548016121
Bustinat e Magnetrans përdoren për të reduktuar lodhjen, për një veprim energjetik, funksionim të mirë të sistemit nervor, muskujve si dhe për një gjendje të mirë të kockave dhe dhëmbëve. Përdorimi: një bustinë në ditë, forma granulat, që shkrin direkt në gojë.
Markë:
Stada

Specifikime

Kuti x 20 bustina
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu