Loading...
nausolvit_junior_gocce_20ml_femije_shtese_ushqimore_farmavitta
0 përshtypje

NAUSOLVIT JUNIOR GOCCE 20 ML

Suplement ushqimor me bazë xhinxheri, i dobishëm në pediatri për të lehtësuar të përzierat dhe të vjellat në një mënyrë natyrale. Përdor … Lexo më shumë
1 000 lekë njësi
Kodi: vrfdq8
Suplement ushqimor me bazë xhinxheri, i dobishëm në pediatri për të lehtësuar të përzierat dhe të vjellat në një mënyrë natyrale. Përdorimi: Fëmijë nga 6 muaj deri në 1 vit: 2 pika / kg gjatë gjithë ditës. Fëmijë nga 1 deri në 3 vjeç: 10 pika 3 herë në ditë. Fëmijë nga 3 deri në 6 vjeç: 15 pika 3 herë në ditë. Fëmijë nga 6 deri në 12 vjeç: 20 pika 3 herë në ditë. Nuk përmban gluten.
Markë:
Erbozeta

Specifikime

Flakon 20 ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu