Loading...
pico_b_complex_sir_120ml_shtese_ushqimore_farmavitta
0 përshtypje

PICO B COMPLEX SIR 120 ML

Pico B complex përmban vitamina B kompleks (B2,B3,B5,B6 dhe B12) dhe inositol (Vitamina B7) si shtesë e përshtatshme për fëmijët gjatë rritjes. … Lexo më shumë
1 050 lekë njësi
Kodi: 3902314300128
Pico B complex përmban vitamina B kompleks (B2,B3,B5,B6 dhe B12) dhe inositol (Vitamina B7) si shtesë e përshtatshme për fëmijët gjatë rritjes. I përshtatshëm për të parandaluar lodhjen, në përmirësimin e kujtesës dhe përqëndrimit si dhe efektiv te forcimi i sistemit imunitar. Përmirëson dukshëm oreksin. Përdorimi: Fëmijët 1 deri 3 vjeç marrin 5ml shurup në ditë; fëmijët prej 4 deri 6 vjeç marrin 7.5ml shurup në ditë, ndërsa fëmijët mbi 6 vjeç dhe të rriturit mund të marrin 10ml shurup në ditë.
Markë:
DS Natural

Specifikime

Shishe 120 ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu