Loading...
stamatin_kids_1__pear_3800225500982
0 përshtypje

Stamatin Kids 1+ Pear 100ml

Shurup për rritjen e imunitetit të fëmijëve mbi një vjec. Me shije të këndshme, përmban vetëm përbërës natyralë: beta-glukan nga kërpudh … Lexo më shumë
1 550 lekë njësi
Kodi: 3800225500982
Shurup për rritjen e imunitetit të fëmijëve mbi një vjec. Me shije të këndshme, përmban vetëm përbërës natyralë: beta-glukan nga kërpudha oyster, bimën sea buckthorn dhe 100% koncentrat frutash. Nuk përmban konservantë, ëmbëlsues artificialë, ose përbërës shtesë. Nuk përmban gluten. Përdorimi: Fëmijet 1-3 vjec 5ml një herë në ditë para vaktit për një periudhë prej 3 muaj. Të rriturit dhe fëmijët mbi 3 vjec 5 ml dy herë në ditë para vaktit për një periudhë prej 3 muaj.
Markë:
Healthy Life

Specifikime

Flakon 100ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu