Loading...
swanson_hair_skin__nails_60_tab_087614018836
4.75 5 12 Product
12 përshtypje

Swanson Hair, Skin & Nails 60 Tabs

Kombinim i MSM-es dhe silicit me origjine nga ekstrakti i bishtit të kalit me disa prej vitaminave me esenciale te grupit B. Mbështet formimin e kol … Lexo më shumë
1 450 lekë njësi
Kodi: 087614018836
Kombinim i MSM-es dhe silicit me origjine nga ekstrakti i bishtit të kalit me disa prej vitaminave me esenciale te grupit B. Mbështet formimin e kolagjenit, forcon dhe trash strukturen e flokëve dhe thonjve. Përdorimi: Si suplement 1 deri 2 here ne dite me uje ose ushqim.
Markë:
Swanson

Specifikime

shishex 60tb
Lista e përshtypjeve:
5 1 5
%V-07-19 %+0000:23
e kam perdorur dhe me ka pelqyer me ka ndihmuar ne forcimin e flokeve dhe te thonjve
5 1 5
%V-07-19 %+0000:49
Po e perdor rregullisht kete dhe jam shume e kenaqur me rezultatin tek thonjte.
5 1 2
%V-07-19 %+0000:17
Rezultate te shkelyqyera direkt ne muajin e pare te perdorimit!
5 1 5
%V-07-19 %+0000:18
Rezultate te shkelqyera per forcimin e flokeve te mi. Rezultate te dukshme qe nga muaji i pare i perdorimit!
5 1 5
%V-07-21 %+0000:10
Jam shume e kenaqur me rezultatet, pas 10 diteve perdorim te rregullt flokët I kam ne gjendie goxha te mirë gjithashtu edhe thonjt me janë fortësuar dhe nuk po më thyhen , do e vazhdoj per 3 muaj
5 1 5
%V-07-21 %+0000:05
E rekomandoj super efektiv dhe ekonomik
5 1 5
%V-07-21 %+0000:00
super
5 1 5
%V-07-21 %+0000:07
Jam shume e kenaqur, si me efektivitetin dhe me cmimin. E rekomandoj
5 1 5
%V-07-21 %+0000:49
super e kenaqur
floke dhe lekure e shendetshme per 1-3 muaj perdorim
5 1 5
%V-07-21 %+0000:50
Super rezultat per 1-3 muaj perdorim
5 1 5
%V-07-21 %+0000:57
super
5 1 5
%V-07-21 %+0000:01
Cilesi dhe efikasitet.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu