Loading...
swanson_mineral_citrate_complex_-_calcium_magnesium_zinc_potassium_60_caps_087614024219
5 5 2 Product
2 përshtypje

Swanson Mineral Citrate Complex- Calcium, Magnesium, Zinc, Potassium 60 Caps

Një nga mënyrat më të mira për marrjen e mineraleve nga organizmi është në formën e citrateve. Kombinimi i katër mineraleve (kalcium, magnez … Lexo më shumë
1 200 lekë njësi
Kodi: 087614024219
Një nga mënyrat më të mira për marrjen e mineraleve nga organizmi është në formën e citrateve. Kombinimi i katër mineraleve (kalcium, magnez, zink, kalium) ne këtë formë siguron përthithjen me të mirë e për rrjedhoje efekt me të mirë në mireqenien e kockave dhe muskujve, ne shendetin kardiovaskular, ne sistemin nervor dhe ne ekuilibrin e niveleve te sheqerit ne gjak dhe te presionit te gjakut. Perdorimi: Si suplement nje kapsule dy here ne dite. Rekomandohet vetëm për të rritur.
Markë:
Swanson

Specifikime

shishex60caps
Lista e përshtypjeve:
5 1 5
%V-07-19 %+0000:58
Vitamina me e mire qe kam provuar
5 1 5
%V-07-21 %+0000:16
Qe kur kam filluar ta perdor po ndihem shume mire dhe po menaxhoj mir nivelin e sheqerit ne gjak.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu