Loading...
swanson_super_stres_b_complex_with_vitamin_c_vitamina_dhe_shtesa_ushqimore_087614019208
5 5 4 Product
4 përshtypje

Swanson Super Stress B-Complex with Vitamin C 100 Caps

Vitamina thelbësore B si: niacina(50mg), folate(340mcg),vitamine B2(25mg), vitamine B6(25mg), biotine(50mcg) dhe vitamine B12(125mcg) të kombinuara … Lexo më shumë
2 500 lekë njësi
Kodi: 087614019208
Vitamina thelbësore B si: niacina(50mg), folate(340mcg),vitamine B2(25mg), vitamine B6(25mg), biotine(50mcg) dhe vitamine B12(125mcg) të kombinuara me vitaminë C(500mg), për nje mbrojtje shtesë antioksiduese. Forcojne imunitetin, rritin rezistencen kryesisht ne periudha me stres te shtuar. Perdorimi: Si shtese ushqimore nje deri ne dy here ne dite nga nje kapsule e shoqeruar me uje.
Markë:
Swanson

Specifikime

shishex100caps
Lista e përshtypjeve:
5 1 5
%V-07-19 %+0000:47
ESHTE SUPER
5 1 5
%V-07-20 %+0000:38
Produkt i nje cilesie super.Per mua eshte ideal ne periudha te ngarkuara"
Ky person ka blerë këtë artikull.
5 1 5
%V-07-21 %+0000:19
Super produkt,super cilesi dhe me cmim shume te arsyeshem
5 1 5
%V-07-21 %+0000:20
Super produkt,super cilesi me nje cmim shum te arsyeshem
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu