Loading...
swanson_vitamin_c_with_rose_hips_500_mg_100_caps_vitamina_dhe_shtesa_ushqimore_087614011011
5 5 2 Product
2 përshtypje

Swanson Vitamin C with Rose Hips 500mg 100 caps

Formulë që siguron përthithjen e lartë të vitaminës C në organizëm përmes pranisë te trëndafilit te egër (Rose Hips). Forcon imunitetin. … Lexo më shumë
-30%
850 lekë595 lekë njësi
Kodi: 087614011011
Formulë që siguron përthithjen e lartë të vitaminës C në organizëm përmes pranisë te trëndafilit te egër (Rose Hips). Forcon imunitetin. Neutralizon radikalet e lira. Ka veti te forta antiinflamatore, antireumatizmale dhe antioksiduese ne organizem. Përdorimi: Si suplement 1 deri 2 here ne dite me uje ose ushqim. Rekomandohet vëtëm për të rritur.
Markë:
Swanson

Specifikime

shishex100caps
Lista e përshtypjeve:
5 1 5
%V-07-19 %+0000:31
Produkt shume cilesor & cmim ekonomik.
5 1 5
%V-07-19 %+0000:57
The best?
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu