Loading...
swanson_vitamin_d_complex_with_vitamins_d2__d3_2000iu__50_mcg__60_veg_caps_vitamina_dhe_shtesa_ushqimore_087614115887
5 5 2 Product
2 përshtypje

Swanson Vitamin D Complex with Vitamins D2& D3 2000Iu (50 mcg) 60 Veg Caps

Kombinim i te dy llojeve te vitamines D, vitaminaD2 dhe vitamina D3, e quajtur ndryshe "vitamina e diellit" për të plotësuar sa më mirë mungesat … Lexo më shumë
-30%
890 lekë623 lekë njësi
Kodi: 087614115887
Kombinim i te dy llojeve te vitamines D, vitaminaD2 dhe vitamina D3, e quajtur ndryshe "vitamina e diellit" për të plotësuar sa më mirë mungesat e organizmit. Ruan shendetin e kockave dhe dhembeve. Forcon sistemin imunitar.
Markë:
Swanson

Specifikime

shishex60caps
Lista e përshtypjeve:
5 1 5
%V-07-19 %+0000:53
Produkt shume cilesor dhe cmim shume ekonomik.
5 1 5
%V-07-19 %+0000:53
Produkt shume cilesor dhe cmim ekonomik.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu