Loading...
triptan_forte_30_tab_shtese_ushqimore_farmavitta
0 përshtypje

TRIPTAN FORTE *30TAB

Triptan Forte, ka në përbërje 5-HTP (5-hidroksitriptofan) dhe grupin e vitaminave B. Mungesa e serotoninës në trup reflektohet jo vetëm si humor … Lexo më shumë
1 300 lekë njësi
Kodi: 4771316305894
Triptan Forte, ka në përbërje 5-HTP (5-hidroksitriptofan) dhe grupin e vitaminave B. Mungesa e serotoninës në trup reflektohet jo vetëm si humor i keq, por edhe funksion i dëmtuar i gjumit, tensionit dhe dhimbjeve të kokës. 5- HTP, në trup shndërrohet në serotoninë, që rrit efikasitetin në punë, zgjidh problemet e pagjumësisë, përmirëson gjendjen shpirtërore dhe mban funksionin normal psikologjik. Vitamina B6 ndihmon në uljen e lodhjes. Përdorimi: 2 x 1 kapsulë në mëngjes dhe mbrëmje. Nuk krijon varesi.
Markë:
Aconitum

Specifikime

Kuti x 30 caps
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu