Loading...
vitamin_c_1000mg_szent_gyorgyi_albert_20_tab_shtese_ushqimore_farmavitta
0 përshtypje

VITAMIN C 1000 MG * 20 TAB Szent Gyorgyi Albert

Shtëse ushqimore me bazë vitaminën C dhe ekstraktin e trëndafilit të egër. Vitamina C ndihmon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe … Lexo më shumë
490 lekë njësi
Kodi: 5999881296877
Shtëse ushqimore me bazë vitaminën C dhe ekstraktin e trëndafilit të egër. Vitamina C ndihmon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe sistemit nervor duke mbrojtur qelizat nga stresi oksidativ dhe duke reduktuar lodhjen. Përdorimi: Një tabletë në ditë me shumë lëngje. I përshtatshëm për vegjetarianë. Mos tejkaloni dozën e rekomanduar.
Markë:
Goodwill Pharma

Specifikime

Kuti x 20 tab
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu