Loading...
20201226_120323
0 përshtypje

Vitamin C 500 Mg + Zinc + D3 Direct * 20 Bust

Shtesë ushqimore me përmbajtje zinku dhe vitaminë C. Me rol në rritjen e sistemit imunitar, redukton lodhjen dhe mbron qelizat nga stresi oksidati … Lexo më shumë
1 000 lekë njësi
Kodi: 3800212716280
Shtesë ushqimore me përmbajtje zinku dhe vitaminë C. Me rol në rritjen e sistemit imunitar, redukton lodhjen dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ. Përdorimi: Rekomandohet një bustinë në ditë, konsumohet direkt pa ujë.
Markë:
Pharma Nova

Specifikime

Kuti x 20 bust
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu