Loading...
yanola_iron_vitamina_dhe_shtesa_ushqimore_sipas_perdorimit_5304000349028
0 përshtypje

Yanola Iron x 30tab

Shtese ushqimore e pasur ne hekur, acid folik, vitamina dhe minerale. E indikuar ne: Shtatzëni, Probleme menstruale, Sëmundje te veshkave, Kimiotera … Lexo më shumë
2 200 lekë njësi
Kodi: 5304000349028
Shtese ushqimore e pasur ne hekur, acid folik, vitamina dhe minerale. E indikuar ne: Shtatzëni, Probleme menstruale, Sëmundje te veshkave, Kimioterapi, Probleme gastrointestinale (ulçera, hemorroide, gastriti & kanceri), Lindjen e fëmijës dhe hemorragji pas lindjes. Perberesit: hekur(18mg), acid folik(400mcg), zink(11mg), baker(900mcg), molbiden(45mcg), spiruline(20mg), vitamin B1(1.2mg), vitamin B2(1.3mg), vitamin B6(1.3mg), vitamin B12(2.4mcg), vitamin C(75mg). Perdorimi: 1 tablete ne dite 1 ore larg ushqimit.
Markë:
Yanola

Specifikime

Kuti x 30 tab
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu