Loading...
prenatalnutrients-farmavitta_solgar
0 përshtypje

PRENATAL NUTRIENTS * 60 TAB SOLGAR

Formulë mineralo-vitaminike me përbërës të zgjedhur me kujdes në doza të caktuara, e cila përmban gjithashtu aminoacide të izolateve proteini … Lexo më shumë
2 250 lekë njësi
Kodi: 033984022713
Formulë mineralo-vitaminike me përbërës të zgjedhur me kujdes në doza të caktuara, e cila përmban gjithashtu aminoacide të izolateve proteinike të sojës. Hekuri në formën specifikë të bisgluconatit siguron një përthithje të shpejtë pa probleme me tretjen dhe bashkë me acidin folik merr pjesë në procesin e ndarjes qelizore. Acidi folik kontribuon gjithashtu ne rritjen e indit të nënës gjatë shtatëzanisë dhe bashkë me vitaminat B2, B3, B6, B12, magnezin dhe vitaminën C, bën të mundur reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes.
Markë:
Solgar

Specifikime

Kuti x 60 tab
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu