Loading...
wellwoman_70_x_30_cap_vitabiotics_farmavitta
0 përshtypje

VITABIOTICS WELLWOMAN 70+ X 30 TAB

Suplementi i parë i dizenjuar posacërisht për gratë mbi 70 vjec. Përmban një gamë prej 26 vitaminash, mineralesh dhe nutrientësh të avancuar … Lexo më shumë
1 500 lekë njësi
Kodi: 5021265244447
Suplementi i parë i dizenjuar posacërisht për gratë mbi 70 vjec. Përmban një gamë prej 26 vitaminash, mineralesh dhe nutrientësh të avancuara. Përforcon sistemin imunitar. Ndihmon në clirimin e energjisë dhe reduktimin e lodhjes. Ndihmon në ruajtjen e shikimit normal. Mbron qelizat nga stresi oksidativ. Ndihmon në qarkullimin e gjakut dhe funksionin e zemrës. Rrit performancën e trurit dhe sistemit nervor.
Markë:
Vitabiotics

Specifikime

Kuti x 30 tab
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu