Loading...
wellbaby_vit_d3_drop_400ui_30ml_vitabiotics_farmavitta
0 përshtypje

VITABIOTICS WELLBABY VIT D3 DROPS 400ui 30 ML

Shtese ushqimore e vitamines D me baze natyrale te vajit te ullirit, per foshnja te porsalindur dhe femijet. Vitamina D kontribuon ne rritjen dhe zhv … Lexo më shumë
1 490 lekë njësi
Kodi: 5021265246342
Shtese ushqimore e vitamines D me baze natyrale te vajit te ullirit, per foshnja te porsalindur dhe femijet. Vitamina D kontribuon ne rritjen dhe zhvillimin e kockave te femijet. Gjithashtu kontribuon per nje sistem imunitar normal.
Markë:
Vitabiotics

Specifikime

Flakon 30 ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu