Loading...
ultra_omega3_x_60_cap_vitabiotics_farmavitta
0 përshtypje

VITABIOTICS ULTRA OMEGA 3 X 60 CAP

Kapsulat ultra omega- 3 jane burim i pasur i vajrave esenciale DHA dhe EPA. Luajne rol ne funksionimin normal te zemres. DHA ndihmon ne ruajtjen e shi … Lexo më shumë
1 800 lekë njësi
Kodi: 5021265222575
Kapsulat ultra omega- 3 jane burim i pasur i vajrave esenciale DHA dhe EPA. Luajne rol ne funksionimin normal te zemres. DHA ndihmon ne ruajtjen e shikimit dhe ne ruajtjen e funksionit te trurit. Permban gjithashtu vitamine E e cila mbron qelizat nga stresi oksidativ dhe ruan cilesine e larte te vajit. Ultra omega -3 i nenshtrohet nje procesi te shumefishte distilimi dhe filtrimi per te sjelle vajin me pasterti maksimale dhe me standartet me te larta te cilesise.
Markë:
Vitabiotics

Specifikime

Kuti x 60 caps
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu