Loading...
vitamine-farmavitta_solgar
0 përshtypje

DRY VIT E 134MG 200 IU * 50 CAP SOLGAR

Burim natyral i vitaminës E në formën e sukcinatit, me biodisponibilitet te larte veçanërisht për njerëzit që kanë vështirësi në tretjen e … Lexo më shumë
1 940 lekë njësi
Kodi: 033984033801
Burim natyral i vitaminës E në formën e sukcinatit, me biodisponibilitet te larte veçanërisht për njerëzit që kanë vështirësi në tretjen e vajit. Me veprim të fortë antioksidues. Vitamina E ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. I përshtatshëm për veganë. Pa sheqer, kripë dhe niseshte. Produkti nuk përmban përbërës të misrit, majasë, grurit ose qumështit dhe është formuluar pa praninë e konservantëve artificialë, aromatizuesve ose ngjyruesve.
Markë:
Solgar

Specifikime

shishex50caps
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu