Loading...
full-spectrum-omega-farmavitta_solgar
0 përshtypje

FULL SPECTRUM OMEGA * 120 CAP SOLGAR

Suplement ushqimor me 2400 mg vaj salmoni të pastër Alaskan të egër - 202 mg acid eikosapentaenoik (EPA) dhe 180 mg acid dokosheksaenoik (DHA), vi … Lexo më shumë
5 580 lekë njësi
Kodi: 033984011106
Suplement ushqimor me 2400 mg vaj salmoni të pastër Alaskan të egër - 202 mg acid eikosapentaenoik (EPA) dhe 180 mg acid dokosheksaenoik (DHA), vitaminë D3 dhe astaxanthin. EPA dhe DHA kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës (një efekt i dobishëm arrihet me marrjen ditore të 250 mg EPA dhe DHA). Vaji merret nga peshqit e kapur në përputhje me kushtet e qëndrueshme në ujërat e pacenuar dhe të ftohtë të Alaskës. Procesi i mbrojtur i pastrimit siguron heqjen efikase të metaleve të rënda duke ruajtur integritetin optimal dhe aktivitetin biologjik të produktit.
Markë:
Solgar

Specifikime

kutix120caps
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu