Loading...
magnesiumb6-farmavitta_solgar
0 përshtypje

MAGNESIUM + VIT B6 * 100 TAB SOLGAR

Përmban magnez, i cili ndihmon në ruajtjen normale të kockave dhe dhëmbëve, ndihmon në funksionimin normal të muskujve, në një metabolizëm n … Lexo më shumë
1 850 lekë njësi
Kodi: 033984017207
Përmban magnez, i cili ndihmon në ruajtjen normale të kockave dhe dhëmbëve, ndihmon në funksionimin normal të muskujve, në një metabolizëm normal dhe krijimin e energjisë, ulje të lodhjes dhe rraskapitjes, funksionim normal psikologjik dhe funksionim normal të sistemit nervor, ndërsa Vitamina B6 ndihmon në zvogëlimin e lodhjes dhe rraskapitjes dhe funksionimin normal të sistemit nervor.
Markë:
Solgar

Specifikime

shishex100tb
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu